miért nem 42 a 27?

csak ami az eszembe jut. nem sok, de ez van, és az enyém!

Friss topikok

Linkblog

HTML

hajnali okosságok

2007.09.04. 01:01 | vonR | Szólj hozzá!

Még egy semmirevaló nap… és még aludni sem tudok. Csak tudnám, minek nézem ezt a s***t? A gyomrom görcsben, én frusztrálva. És olyan szar emósnak érzem magam, mint… hűűűű. Csak én nem nyálas tokióhotelt hallgatok, hanem kemény macsó(?), tökös zenét. De a lényeg változatlan. Itt ülök hajnalban, és nem vagyok álmos. Pedig jó lenne aludni.

Sötét fény árasztja el a lelked

Melyben csak a pusztulás lakozik

Pszichopata kórboncnok

Közelít késsel a kezében

Na én aztán tudom, hogy dobjam fel a hangulatomat! Lehet, hogy lakodalmaslajost kéne hallgatnom. Ott nincs semmi, ami deprimálhatna. Csak a szépszemű cigánylány. Valaki belegondolt már a FAJgyűlölet szó értelmébe? Annyira szép és kifejező. Komolyan! A szó eleje egyértelművé teszi az érzést! Az nem ember! Másik faj. Különben a rasszista szót használnánk. Ott csak embercsoportokat különböztetünk meg. A vicc szerint sötét és világos szilvákat. De a FAJgyűlöletnél már szilva-körtekérdés van! A biológia meg piszkosul téved. Lássuk például a szamár-ló kombinációt…

De nem akarok belemenni, mert elfog a rendőr, és érzékien bevezet a testi gyönyörök rejtett zugaiba a gumibotjával…

Hűűű de jó!

De nem szabad perverzkednem. Meg kell őriznem testi fittségem, hogyha majd jönnek, akkor fürge és fitt legyek. Persze csak bátran futni :D szeretjük a feketelovag bölcsességeit.

Na meg is jött a következő rész, én meg nézem, csak, hogy még szarabbul érezzem magam. Van bármi a világon, amitől ne jutna eszembe??? Csak tudnám hol olvastam, vagy kitől hallottam, hogy mielőtt kinyitnánk egy ajtót, azelőtt a másikat be kell csukni. Akkor viszont ki kell venni a küszöbről a lábát, de jobb lenn a p***ába rávágni az ajtót, az meg kettéhasítva pusztuljon bele a vérmérgezésbe.

Hányadik is?

6-7?

Nemtudom. A felebarát és a felebaráti szeretet. Muhahahaaa!

A bejegyzés trackback címe:

https://vonr.blog.hu/api/trackback/id/tr94156923

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása